SCHAAKVERENIGING DE OUDE TOREN

De schaakvereniging is opgericht op 10 november 1958 als voortzetting van Schaakvereniging Caissa, opgericht op 8 februari 1945. De vereniging is lid van de Noord-Brabantse Schaakbond (NBSB), welke bond is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB).

Bestuursleden:

• Voorzitter: Koen Robben (tevens wedstrijdleider externe competitie)
  • Secretaris: Frans Deckers (tevens wedstrijdleider bekercompetitie en algemene zaken)
  • Penningmeester: Ed van der Nat
  • Gerrit Bout, algemene zaken waaronder publiciteit en sponsoring
  • Marcel Strik, wedstrijdleider interne competitie

INTERESANTE WEBSITES

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SV De Oude Toren, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑