Agenda

Vrijdagmiddag 1 april eerste gratis inloopschaakmiddag in Cultureel Centrum De Schalm (in Ons Koningsoord, via de hellingbaan naar beneden). Van 13.30 uur tot 16.30 uur. Verder in beginsel elke vrijdagmiddag.

Zaterdag  7 mei  intern “lente-toernooi” met lunch.

Vrijdag 19 augustus 50+ rapidschaaktoernooi

Zaterdag 11 maart 2023 Druiventros rapidtoernooi annex NBSB-rapidschaakkampioenschap (onder voorbehoud)

Kom Schaken!

Schaken is  immers goed voor je brein, het houdt je scherp en het traint je geheugen. Je ontwikkelt logisch denken, vooruit denken en concentratie. Het is een prachtig spel, spannend en tegelijkertijd ontspannend. Bovenal, je ontmoet andere mensen.

Iedereen die interesse heeft is welkom! Vrouwen, mannen, meisjes, jongens, jong of oud.

Kun je niet schaken? Dan worden er lessen georganiseerd.

Kun je een beetje schaken? Spelenderwijs leer je snel.

Kun je goed schaken? Word zo mogelijk ook lid van Schaakvereniging De Oude Toren.

Loop eens vrijblijvend binnen. Vrijdagmiddag in De Schalm of donderdagavond vanaf 20.00 uur in De Druiventros.

Bij mooi weer kan ook buiten worden geschaakt op het terras  bij De Schalm of op de nieuwe schaaktafels voor het Hemels restaurant bij Koningsoord.

Heb je vragen? Stuur mij deze via email. oudtorbe@home.nl

Gegevens  van schaakvereniging De Oude Toren zijn verder te vinden op de website https://www.schaakverenigingdeoudetoren.nl/

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑